NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 299 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů

1. Udělujete tímto výslovný souhlas elektronickému obchodu www.beautymimi.cz, se sídlem

Karel Červenka

Na Nivách 1333

768 61 Bystřice pod Hostýnem
(dále jen „Správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
- jméno a příjmení
- název společnosti
- e-mail
- telefonní číslo
- adresa bydliště
- číslo bankovního účtu

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, adresu bydliště a číslo bankovního účtu je nutné zpracovat pro účely marketingu a nabízení zboží a služeb. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 (tří) let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:

Karel Červenka

Na Nivách 1333

768 61 Bystřice pod Hostýnem

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i jeho smluvní partneři.

5. Vezměte, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět ,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

KONTAKTY

BeautyMimi.cz

Adresa: Na Nivách 1333

PSČ: 768 61 Bystřice pod Hostýnem

Email: beautymimi.cz@gmail.com

ZDdiMz