Sportovcem už od malička - řekněte to dětským bodýčkem!

15.09.2017

Sportovcem už od malička - řekněte to dětským bodýčkem!

Děti jsou naše radost i budoucnost. Často máme v pozici rodiče tendence očekávat od našich dětí to, co jsme my sami neměli. Nebo co nám nebylo dopřáno. Co jsme si přáli, ale nedosáhli toho. Vkládáme do našich dětí své naděje a chceme pro ně jen to nejlepší. Mnohdy již velmi brzy po jejich narození plánujeme zářivou budoucnost. Nesnažte se zapírat - možná i vy ve svém dítku vidíte sportovce. A úspěšného sportovce, bezmezně zapáleného do dané aktivity, kterou bude milovat. A kdo ví - možná se vydá právě po vašich stopách.

Moje dítě bude hasič! Jako jeho táta!

Jasně - mrňousci z toho ještě nemají rozum, ale vaše okolí to chápe až moc dobře. Tak se jim nebojte ukázat, že k lásce k danému sportu své dítko povedete už od plínek. Řekněte to sportovním bodýčkem, které mluví i beze slov. A vystihne to pěkně od podlahy, uvidíte!

Patříte do klubu dobrovolných hasičů? Dívčí bodýčko „budu hasička“ s podtextem „stejně jako můj táta“ je pro vás trefou do černého. Nebo možná nadšeně fandíte některému fotbalovému týmu a chcete, aby i váš klučina jednoho dne společně s vámi nevynechal jediný zápas. Tak se pochlubte chlapeckým body vytvořeným přesně na míru. Nemusíte dítku kupovat jedno univerzální body, řekněte to pěkně od plic! A jestliže milujete rybaření a už se nemůžete dočkat, až společně se svou ratolestí vyjedete k vodě, kde budete mlčky pozorovat vodní hladinu a užívat si vzájemné přítomnosti, bodýčko „budu rybář“ vám prostě nesmí chybět. A přes to nejede vlak!

Vypiplané miminko s vypiplaným bodýčkem

Navrhněte si dětské sportovní bodýčko tak, aby vás zahřálo na dušičce a vašemu dítku padlo jako ulité. Vyberte správnou barvu i motiv, nezapomeňte trefit velikost. Není nic krásnějšího, než když rodič s dítětem může sdílet stejný zájem - a vůbec nevadí, že váš parťák ještě cucá dudlík a má věčně mokrou plínku!

Rubriky blogu

YzEyMj