Vyberte svému mimču bodýčko, které ho dokonale vystihne!

15.09.2017

Vyberte svému mimču bodýčko, které ho dokonale vystihne!

Každé miminko je krásné. Člověk by se na ně dokázal dívat celý den, viďte? I když ještě neumí mluvit, už pár dní po narození nám dokážou dát jasně najevo, jakým směrem se bude ubírat jejich povaha. A co vaše mimčo? Bude to kliďas, nebo raubíř? Máte malou princeznu, nebo velitele, který vás všechny srovná do latě?

Bodýčko, které miminko vystihne

Ať už je vaše miminko takové či makové, vyberte mu bodýčko, které ho dokonale vystihne. Vtipná bodýčka promluví i beze slov. A co víc - pobaví všechny v okolí! Například body s návodem pro všechny nezkušené tatínky hravě napoví, kde má miminko plínku, kde hlavičku a kde ručičky. Tím žádný taťka nepohrdne. Body s flaškou mléka a nápisem „nebrečím, objednávám večeři“ všem jasně vysvětlí, že vaše mimčo není ukňouránek, jen prostě rádo baští. A bodýčko pyšnící se textem „vyrobeno s láskou“ dá najevo, že miminko bylo vytoužené a tedy žádná nehoda. Tak co, které body padne vašemu mimi?

Odpovězte prostřednictvím bodýčka

Když se narodí miminko, začnou se na vás ze všech stran sypat nejrůznější otázky. Kamarády, příbuzné i blízkou rodinu zajímá, kolik ten váš drobeček vlastně vážil. A kolik měřil! Vždyť právě míry jsou u novorozenců jedním z nejdiskutovanějších témat. Jenže odpovídat tolika lidem a neustále omílat jednu a tu samou odpověď - no uznejte, koho by z toho nebolela pusa?! Jděte na to chytře a odpovězte prostřednictvím bodýčka - navrhněte jej na míru vašemu drobečkovi, zadejte jeho míry, datum narození a samozřejmě i jméno. Uvidíte, kolik práce si ušetříte a navíc získáte krásnou památku!

Bodýčko jako dárek

Do vaší rodiny přibyl nový člen a vy se již nemůžete dočkat, až si ten malý uzlíček štěstí pochováte v náručí? Chystáte se na návštěvu do porodnice a lámete si hlavu nad dárkem? Inu, přijít bez ničeho - to se nedělá. A co takhle vybrat miminku bodýčko, které bude vaší chloubou a jeho dárečkem? Například bodýčko „moje teta mě miluje“ je výstižné a nepotřebuje k tomu žádná slova.

Rubriky blogu

OGI4MT